------------------------------------------
▶▶▶▶ Sonic 4™ Episode I ANDROID ◀◀◀◀------------------------------------------
▶▶▶▶ Sonic 4™ Episode I IOS ◀◀◀◀------------------------------------------
▞▞▞ ξεκλείδωμα πλήκτρων ▞▞▞------------------------------------------
▞▞▞ Sonic 4™ Episode I 2022 version ▞▞▞ ------------------------------------------
Κάντε το remaster της Whitehead
Σταμάτησε να λειτουργεί
Είναι απαίσιο. Πάντα έρχεται σε μια περιοχή που δεν μπορείς να προσπεράσεις. Είσαι κυριολεκτικά κολλημένος. Πολύ απογοητευτικό.
Το ίδιο το παιχνίδι είναι εντάξει, αλλά ένιωσα ότι η φυσική του επεισοδίου 2 ήταν πιο φυσική.
I30 Tws Pop-Up Bluetooth 5.0 Headset - Fetch
Switch Λιανική Bayala: The Game Destiny Connect: Tick-Tock Travelers Dusk ... Jewel Rotation; Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020
Πολύ απογοητευτική, πολύ ξύλινη κίνηση, απαίσια αδράνεια, αισθάνεσαι πολύ ερασιτέχνης. Η μουσική είναι τρομερή, μου θυμίζει την έκδοση N-Gage μόνο που ήταν καλύτερη. Δεν υπάρχει επιλογή απόκρυψης στοιχείων ελέγχου στην οθόνη όταν χρησιμοποιείτε το Xperia Play. Περιστασιακά γραφικά χαμηλής ανάλυσης σε συνδυασμό με υψηλότερη ποιότητα. Αυτό μοιάζει με ένα κακό indie παιχνίδι.
Καλό παιχνίδι, αλλά είναι ακριβό και χειρότερο από την έκδοση PlayStation3 και Xbox360. Τα καλύτερα επίπεδα αυτών των εκδόσεων δεν βρίσκονται στην έκδοση Android. Ο ρυθμός καρέ μερικές φορές πέφτει. Κακή βελτιστοποίηση του ελέγχου στο παιχνίδι xperia και είναι αδύνατο να απενεργοποιήσετε το pad στην οθόνη.
Δεν υπάρχουν ηχητικά εφέ; Έχω ZTE ZMAX pro, δεν υπάρχουν ηχητικά εφέ, αλλά μόνο μουσική, μπορείτε να το διορθώσετε;
Τόσο cool 😎 ο sonic the hedgehog είναι το καλύτερο και το 4ο παιχνίδι είναι υπέροχο.
είναι εντάξει, αλλά ο τρόπος που ελέγχει το ηχητικό είναι κάπως χάλια
...ΤΟΥ SONIC 4!!! - Zachary Botbol 2021
Τι κάνεις σε μια φυσική
Soooooooooooogod it luvit
Όταν πατάτε επάνω όπως κοιτάξτε ψηλά και μετά πατάτε το κουμπί άλματος DC Sonic, βλέπετε τα χέρια του να πηγαίνουν πίσω και μετά όταν αφήνετε το κουμπί άλματος, απομακρύνεται με ταχύτητα!
Το παιχνίδι τώρα κλείνει αμέσως αναγκαστικά στο τηλέφωνό μου, οπότε δεν μπορώ πλέον να το παίξω. Χρησιμοποιώ ένα Oneplus One.
... the classic Sonic Spin Dash, and the versatile Homing Attack, Sonic the Hedgehog 4 Episode I picks up right where Sonic and Knuckles™ left off. Dr.
Τα χειριστήρια στην ειδική διαδρομή είναι χάλια
Η δόση δεν φορτώνεται καν στο galaxy 6 edge
Τα στοιχεία ελέγχου δεν ανταποκρίνονται κατά καιρούς. Θα πρέπει επίσης να εκμεταλλευτώ τις αποθηκευμένες υπηρεσίες στο cloud καθώς παίζω σε πολλές συσκευές και μερικά επιτεύγματα θα ήταν ωραία σε μελλοντική ενημέρωση.
Σελίδα 3: Περιηγηθείτε στα κορυφαία παιχνίδια της κατηγορίας Arcade στο Aptoide. ... Sonic The Hedgehog 4 Episode II. 4.44. 706 MB. Games For 2 Players.
The Official Sonic Thread of Epicness & Failness - Gamers ...
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι. Ξέρω ότι υπάρχουν μόνο τέσσερις ζώνες. Το sonic δεν ελέγχει σωστά. Το d-pad είναι τόσο μικρό (σε ένα Samsung note five). αλλά γενικά το παιχνίδι είναι πολύ καλό, γι' αυτό βαθμολογώ αυτό το παιχνίδι με τέσσερα αστέρια. Μπόνους: Τα γραφικά είναι καλά. Τα χειριστήρια είναι εντάξει. Και το gameplay είναι ωραίο.
Λατρεύω τα ρετρό παιχνίδια, τα γραφικά είναι πιστά στο ηχητικό franchise. Το πληκτρολόγιο ελέγχου σε αυτό το παιχνίδι είναι πολύ μικρό για να είναι λειτουργικό. Αν ενημερώσουν αυτό το παιχνίδι με ένα μεγαλύτερο, πιο εύχρηστο χειριστήριο, τα 5 αστέρια του, αλλιώς είναι λίγο πολύ σπατάλη χρημάτων, όπως είναι προς το παρόν.
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι. Να έχω κάθε επίτευγμα και στα δύο επεισόδια στο 360 μου. Θα ήθελα πολύ να παίξω μεταξύ των τάξεων, αλλά κατευθείαν δεν λειτουργεί. Δεν φορτώνει καν το λογότυπο της Sega, απλώς πηγαίνει κατευθείαν σε μια μαύρη οθόνη. Πήρα ένα Galaxy S6 ειδικά επειδή είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και περίμενα σταθερή υποστήριξη...αλλά δεν είχα τέτοια τύχη με αυτό το παιχνίδι. Μια επιδιόρθωση θα το αλλάξει γρήγορα σε βαθμολογία 5 αστέρων, αλλά προς το παρόν είμαι απλώς απογοητευμένος.
Thios42 - Twitter
Διορθώστε το παιχνίδι, δεν μπορώ να το παίξω, με αναγκάζω να το παίξω ή θα σας κάνω να πληρώσετε και να το κάνετε αμέσως αφού διαβάσετε αυτό το μήνυμα
Κατεβάστε Ristar Classic 4.1.2 APK Android com.sega.ristar
Μου αρέσει ο Sonic the Hedgehog.
Η Webroot εντόπισε αυτήν την εφαρμογή ως κακόβουλο λογισμικό. Και όχι, ΔΕΝ έκλεψα αυτήν την εφαρμογή, ήταν πάντα ενημερωμένη και την πλήρωσα πριν από μήνες και δεν θα έπρεπε να επισημανθεί ως κακόβουλο λογισμικό.
All Packages, Value Pack, Variety Pack, Add-on Cyprus Leagues, Add-on Other Leagues, Public Pack. Select a time: 0. 1. 2. 3. 4.
Το καλύτερο παιχνίδι υπέροχο
Είναι σαν να επικεντρώθηκαν στα γραφικά περισσότερο από το παιχνίδι. Δεν είναι το πρώτο παιχνίδι.