------------------------------------------
▶▶▶▶ Criminal Case ANDROID ◀◀◀◀------------------------------------------
▶▶▶▶ Criminal Case IOS ◀◀◀◀------------------------------------------
▞▞▞ csaló kód erőforrás növelése ▞▞▞------------------------------------------
▞▞▞ Criminal Case 2022 version ▞▞▞ ------------------------------------------
Tehát nemrégiben (2021. szeptember 9-én) végrehajtott egy szükségtelen frissítést, hogy a hirdetések minden alkalommal megjelenjenek, amikor befejezzük a játékot? Nagyon rossz! Kérjük, távolítsa el! Ha frissíteni szeretnél, adj hozzá új évadot!
Imádom ezt a játékot, mert ettől jó az angolom 🥰
Az egyetlen dolog, ami megakadályoz abban, hogy öt csillagot adjak a játéknak, az az, hogy amikor SZINTET FELJELSZ, akkor is UTÁNTTÖLTED az energiát, bár még mindig tele van (110/110). Ez egyszerűen elkeserítő, tudod. De összességében ez egy jó játék.
Nagyon jó ez a játék
Iocean Rock szuper!
Vettem egy pizzát heti 2,99 dollárért, és egyszer működik, utána már nem. Lemondom az előfizetésemet.
Nagyon szuper!
Mért nem folytatja ott ahol a gépen tartok?
Csak azért adok 3 csillagot, mert nagyon élvezem, de miért kellett barátainkat toborozni a következő szintre
Addig szerettem ezt a játékot, amíg nem fizettem a hirdetésekért, és végül újra nem kaptam hirdetéseket, nem volt jó.
Szuper
Tisztességes játék, de a kapzsiság tönkretette. Nagyon lassú a játék, hacsak nem akarsz sok pénzt költeni. 3 napba telt a második szint lejátszása, de még mindig nem sikerült!! 3 nap!!!
Jó móka, kell egy kis energia, de órák, nem egy nap vagy 2, mint mások. Jó történetvonalak, leköti a nyomokat. Eddig tetszett, és már 1 esetet megoldott. Frissítés, nagyon tetszett, remekül működik, de nincs Fakebookom, és nagyon nehéz enélkül bárhova eljutni. Csak újra és újra kérdez....
A 3-ik szintre hogy engedd tovább? Azt irja nincs net pedig van.
Szeretem ezt a játékot, és továbbra is játszom, de belefáradok a hirdetésekbe. Egyetért más megjegyzésekkel, hogy a tetthely felderítése rossz jutalom. Akkor is, amikor olyan nyomokat elemez, hogy órákig tart az eredmények elérése, hacsak nem akar fizetni. Hacsak nem akarsz fizetni, nagyon türelmesnek kell lenned, hogy előrelépj ebben a játékban.
A játék elég érdekes, de mindig valódi pénzzel kell fizetni, különben sokáig kell várnia az elemzésre vagy az új esetekre.
szerintem nagyon jo játék mert ha nem vagy jo angolbol akkor sokat tud segiteni
a legjobb játékom valaha. 2016 augusztusa óta játszom vele. Egy akkori barátomtól kaptam, és mostanáig rabja voltam. bár vannak olyan szempontok, amelyek fejlesztésre szorulnak, különösen a kártyák. A hamburger, a narancslé és a burgonya chips pedig viszonylag olcsónak kell lennie. Kihívókra van szükségem az egész világon. a Facebook azonosítóm Onaolapo Jeje.
Nagyon jó játék, és nagyon szeretem. De 3 csillagot adtam, mert túl sokat kell várnom, amikor minden energiám elfogy. Ha 1 feladatot teljesítünk, akkor több feladatot kapunk. De attól még jó játék.
2 napja telepítve. Addig szerettem, amíg rá nem jöttem, ha nincsenek Facebook-barátaim, akik játszanak ezzel az alkalmazással, akkor nem léphetek túl a 3. szinten, mivel 3 barátra van szükségem, hogy jelentést küldjenek nekem. Először is, nem kapcsolok játékokat az FB fiókomhoz. Másodszor, nem áll szándékomban a barátaim listáján szereplő embereket zaklatni a játékom fejlődése érdekében. Olyan helytelen dolog arra kényszeríteni az embereket, hogy másokat zaklassanak játékkéréssel. Egy vékonyan burkolt és silány kísérlettől bűzlik, hogy valakinek a barátlistáján keresztül hozzáférjenek másokhoz. Eltávolítás.
Tetszik, aranyos játék.
Facebook kapcsolódás nem jó, de nem ez a lényeg nálam. Ami kell, hogy műkodjön, az működik. ;-)
Tisztességes rejtett tárgy játék. Jó történetek, vicces párbeszédekkel. Az egyetlen negatívumot azok a hirdetések jelentik, amelyekre háromszor kell kattintanom az elvetéshez. Ezek idegesítőek. Ettől függetlenül ez egy nagyon jól összerakott játék (az egész sorozat az), és nagyon jól éreztem magam rajta.
rendben volt. Eljutottam a 12-es szintre és a 4-es esetre. 4. eset, ami nekem van, hogy 3 Facebook-barátot értékeljek. Nem szeretem a Facebookot, ezért az eltávolítása nekem.
A Büntetőügy nagyon élvezetes és tanulságos játék, és sok mindent segít megtapasztalni
Rejtett tárgy játék
Játszottam ezzel a játékkal egy ideig. Ez a játék fantasztikus és tökéletes, de egy olyan problémát is találtam ebben a játékban, mint az energiasáv. Nem játszhatunk a választásunk szerint. Szóval eltávolítottam a játékot. Remélem, megcsinálod, mert ez nem csak az én problémám, hanem a legtöbb játékos problémája. Köszi
Túl sok hirdetés!!! Évekkel ezelőtt nagyon szerettem ezt a játékot, de soha nem emlékszem erre a sok hirdetésre. Minden nyomozás között van egy átugorhatatlan hirdetés (és ott a nyomozás nem is tart addig, mint a hirdetés). A feladatok részben olyan hirdetések találhatók, amelyekben célokat teljesíthet. Ez azt jelenti, hogy véletlenül eltalálod, és kikerülsz a játékból egy ilyen véletlenszerű weboldalra. Túl sokan vannak ahhoz, hogy élvezzék ezt a játékot, nem is beszélve arról, hogy érdemes játszani vele. Ez tönkreteszi a játékot. Most távolítsa el.
Samsung Galaxy S6 fekete szilikon tok
Ha nem vásárol cuccot, órákat kell várnia a játék folytatásához
Régebben a Facebookon játszottam ezzel a játékkal. És az egyik stratégiám az volt, hogy annyi csillagot gyűjtök össze, amennyit csak tudok, hogy elég gyorsan beléphessek a játékba. Imádom a rejtvényeket, a grafika szép, de ezúttal 14 csillagot mentettem el, és a következőnél elmentem játszani vele. nap és csak kettő volt. Hová tűntek a csillagaim!!! Sztárokra van szükség a történetben való előrelépéshez. Elpazaroltam az időmet azzal a játékkal, ahogyan korábban játszottam, ezért eltávolítom.
Akinek nem tetszik annak a mobilja sar
Szép játék, de arra kényszerít, hogy barátokat vegyen fel a következő eset feloldásához. 24 órát kell várnom bcz egyik barátom sem játszik ezzel a játékkal. 1 csillag, amíg fel nem oldja ezt a korlátozást.
Csillagokra van szükséged az ügyben az előrehaladáshoz, ezeket a csillagokat ugyanazzal a bűnözéssel (rejtett tárgyak keresése) szerezheted meg, majd csinálsz egy minijátékot, és 3 órát kell várnod, amíg az "elemzés" befejeződik, és csak kihagyni valódi pénzzel. Ja, és amikor megpróbálsz új tokra váltani, akkor 24 órát kell várnod, vagy meghívnod kell 3 embert a Facebookon, hogy játsszák a játékot. Ez volt számomra az utolsó csepp a pohárban. Valóban szórakoztató játszani, de a fejlesztők annyira mohók, hogy szinte játszhatatlan.
Ez egy nagyszerű játék, ha egyszer elkezd játszani, nem szokta letenni.
Nagyon additív. Néhány éve játszottam ezzel a játékkal, próbáld ki.
Ez egy igazán nagyszerű játék.. A grafika nagyon jó.. Imádom a történetet.. Még mindig szeretem a játékot és a bolti vonalat. Imádom, hogy Facebook nélkül is játszhatsz a játékkal.
Az Idegennyelv-gyakorlásnak kiváló!
Legjobb 👌👌👌😘
Visszatér-e Gideon a „Bűnügyi elmékhez”? 15. évad frissítése
Nagyon jó maga a játék csak azért 4 csillag mert rettenetesen nyomatja az alkalmazáson belüli vásárlásokat és a facebook összekötést. Ha nem kérsz fel ismerősöket nem enged továbbhaladni...
Út a sok hirdetéshez, így egy csillag
Criminal Law—Hypnotically-Induced Testimony Held ...
Ajánlom hogy 6éven aluiaknak nem ajánlom
A játék nagyon izgalmas, de 24 órát kell várnom, mielőtt a következő szintre léphetek, és nem értem a további vizsgálat lényegét, csak energiapazarlás, és miközben az energiám nem növekszik, inkább eltűnik Ezenkívül csak hatszor tudom játszani a játékot, mielőtt elfogy az energiám, remélem, változások lesznek
Azt hittem, ez a játék szórakoztató lesz, kiderült, kifejezetten 7 éveseknek készült, azt hittem, hogy ez egy MYSTERY játék, de nem, az első 2 percben rájössz, hogy nem az, a játék automatikusan megmondja, hogy mit kell csinálni. keress, hogy kevésbé nehezítsd meg és kevésbé szórakoztató legyen a játék, nem nyomozónak érezteted magad, hanem kisgyereknek
A T.I.M.E Stories egy olyan narratív kalandjáték, ahol a különböző ... A Case of Relativity (fan expansion for T.I.M.E Stories) társasjáték Kiegészítő.
Targu Mures str.Libertatii nr.109/81
Nekem az a problémám,hogy a 10-es szinten jártam már majdnem végeztem vele! Mikor újra játszani szerettem volna bekapcsoltam és hideg zuhanyként ért mikor látom, hogy teljesen a legelejéről kezdte el az egesszet! Ez miért van?
?? Pedig nagyon szeretem ezt a játékot!!! Kérlek állítsátok vissza oda ahol jártam!!!!!!!
Tetcik
Magyarul jobb lenne,